Zgrada
Rokovi izgradnje:
02.12.2013. - 31.12.2016.
Investitor:
RELSTONE DOO, BAR
Izvođač:
„EM STROY“ D.O.O. , BAR,
Licenca br. 01-813/2
Upotrebna dozvola:
«07-362-2/16-Upl-490»
DOWNLOAD građevinska dozvola 1 (PDF) DOWNLOAD građevinska dozvola 2 (PDF)

Objekat čine tri lamele, konstruktivne i funkcionalne cjeline sa zasebnim ulazima i komunikacijama. Ukupan broj stanova u objektu je 101. Stanovi su različitih struktura (jednosobni, dvosobni i trosobni) sa pogledom na more, planine i na grad Bar. Ponosimo se ponudom VIP stanova, koji su napravljeni po najvišim standardima za najzahtjevnije kupce.
Stanovi su funkcionalne jedinice koje pružaju udobnost i komfor, kako za odmor, tako i za stalni boravak.
Veza između spratova ostvaruju se pomoću stepeništa i liftova.
U objektu su ugrađeni liftovi španskog proizvođača ORONA. U pitanju su električni liftovi bez mašinske prostorije. Tihi liftovi koji obezbeđuju udobnost i praktičnost i koje prati poslijednja tehnologija, LED osvetljenje, automatskim sistemi isključenja kako bi se smanjila potrošnja energije kada lift nije u upotrebi. Liftovi su prilagođeni licima sa invaliditetom i licima smanjene pokretljivosti.
U prizemlju zgrade su smještene hidro pumpe i elektro ormari sa brojilima i osiguračima (u zasebnim prostorijama).
Prva etaža – prizemlje je poslovna sa ukupno 22 poslovna prostora, različite kvadrature, uz mogućnost spajanja dva prostora u jedan. Prostori su u “sivoj fazi”, dakle kupcima je ostavljena mogućnost da prostor u potpunosti prilagode svojim potrebama u zavisnosti od planirane namjene.
Zgrada se nalazi u centru grada blizu Bulevara revolucije, u Ulici Rista Lekića C11. Izabrali smo ovu lokaciju da bi budućim stanarima na raspolaganju bili svi gradski sadržaji – trgovinski objekti, obrazovne i državne institucije, kafe-barovi i restorani. Ovo je elitni dio grada, koji se odlikuje mirnim načinom života, bez obzira na turističku sezonu.
U neposrednoj blizini se nalaze supermarketi (FRANCA, MAXI, VOLI), pijaca sa svježim plodovima mora, rječnom ribom, povrćem i voćem, kao i dječji vrtić, osnovna škola, srednja škola, institut, administrativni objekti i objekti gradske infrastrukture.
Na svega 5 minuta hoda nalaze se uređena gradska plaza i plaža hotela sa 4 zvjezdice. Na petnaestak minuta vožnje prema jugu naići ćete na poznati kompleks za odmor “Ruža Vjetrova”, a 20 minuta ka sjevero-zapadu na turistički kompleks poznat u cijeloj Evropi - Sveti Stefan. Dužina šetališta uz more, sa mnoštvom prijatnih kafe-barova i restorana, iznosi 4 km. Dok šetate obalom, možete posjetiti i ljetnju rezidenciju kralja Nikole I, koja predstavlja nacionalni spomenik. Jedan od najvećih i najnovijih pravoslavnih hramova Crne Gore nalazi se na 5 minuta hoda od zgrade. U neposrednoj blizini se nalaze i barska sportska dvorana sa fitnes centrom i atletskim salama. Na udaljenosti od 7 minuta hoda, na morskoj obali, nalazi se sportski kompleks kojeg čine fudbalski teren sa atletskom stazom, teren za mali fudbal i teniski tereni.
Za ljubitelje aktivnog odmora u Baru postoji mogućnost bavljenja ekstremnim spustom na planinskim biciklima po specijalnim stazama (downhill mountain biking), pješačenja turističkim stazama do udaljenih manastira, kao i izletničkog planinarenja.
Za vlasnike automobila u Baru postoji veliki broj parkinga, benzinskih pumpi, auto-perionica i auto-servisa.
Konstrukcija

Objekat je u konstruktivnom smislu armiranobetonska konstrukcija koju čine armiranobetonska platna, na koja se oslanjaju međuspratne i krovna armiranobetonska ploča odnosno armiranobetonske grede. Temeljna konstrukcija je projektovana kao armiranobetonska kontra ploča. Zidani zidovi i fasadni zidovi na prepustima (erkerima) su od giter bloka, a pregradni od blok opeke.
Prilikom projektovanja i izvođenja konstrukcije strogo su poštovani svi tehnički normativi za izgradnju objekata visokogradnje u seizmičkim područjima. Ugrađena armatura posjeduje ateste. Beton je ugrađivan i njegovan u skladu sa propisima i normativima. Čvrstoća (marka) ugrađenog betona je kontrolisana i potvrđena od strane ovlašćenih organizacija.

Materijali

Kvalitetni i sigurni materijali su korišćeni u građenju i kod završnih radova. Za sve ugrađene materijale postoje atesti (dokazi kvaliteta izdati od strana ovlašćenih organizacija).

Zanatski radovi

Površine zidova u kuhinjama i kupatilima obložene su keramičkim pločicama. Ostali zidovi i plafoni su omalterisani i završno obrađeni poludisperznim bojama sa prethodnim gletovanjem. Zidovi u kupatilima su obloženi pločicama od poda do plafona, a u kuhinji do visine 1,5 m.
Plafoni u kupatilima su spušteni, monolitni, izrađeni od vlagootpornih ploča na metalnoj potkonstrukciji.
Podovi su višeslojni, plutajući s termičkom i zvučnom izolacijom. Podovi u dnevnim boravcima i sobama su od hrastovog tarketa. Tarket je višeslojni tarket koji je stabilniji i dugotrajniji od klasičnog tarketa. Palice su većih dimenzija od klasičnog parketa što u enterijeru pruža osjećaj prostranosti.
U predsobljima, kupatilima, kuhinjama i na terasama pod je granitna keramika. Zajednički holovi i stepenište su obloženi kamenim pločama. Zidne površine terasa obrađene su u sistemu termoizolacione fasade (DEMIT). Plafonske površine terase, ograde terasa i zidne površine holova su obrađene dekorativnim mineralnim malterom i bojene fasadnom farbom.

Izolacija

Hidroizolacija je uradjena na krovu, u ulaznom holu, na zidovima i podovima u kupatilima kao i na podovima na terasama. Na medjuspratnim AB armiranobetonskim pločama su postavljene ploče STYRODUR-a kao zvučna izolacija i termoizolacija. U zajedničkim holovima po spratnim etažama je postavljena TERMOSILENT folija- za zvučnu izolaciju.
Termo izolacija je uradjena na fasadi i na krovu.

Unutrašnja stolarija

Unutrašnja stolarija je uradjena od kvalitetne drvene gradje. Krilo vrata je ramovska konstrukcija sa ispunom od drvenih letvica i oblogom od medijapana.
Ulazna vrata imaju najviši nivo bezbjednosti, u pitanju su sigurnosna/blind vrata.
Spoljna bravarija je od PVC petokomornih profila u bijeloj boji. PVC profili (proizvođač VEKA) su kvalitetni, tvrdi, otporni na UV zračenje, uvijanje i druge deformacije. Na sve otvore su ugrađene PVC roletne u termoizolovanim kutija. Ostakljenje PVC profila je termoizolacionim staklo paketom.

Krov

Krov je ravan i prohodan sa krovnom terasom.
Krovna konstrukcija je višeslojna (parna brana, termoizolacija, hidroizolacija i reflektujući sloj – zaštita izolacije). Obezbijedjen je izlaz na krov iz zajedničkog hola sedmog sprata.

Ventilacija i klimatizacija

U sviom kupatilima i kuhinjama izvedeni su dvodjelni ventilacioni kanali sa medjuspratnim prelaznicama, koji su naknadno obzidani opekom. U kupatilima su ugradjeni ventilatori.
U podovima kuhinja i kupatila je ugrađen sistem električnog podnog grijanja. Mreža za temperiranje poda je položena ispod pločica. U podu je ugrađen senzor, elektronski regulator temperature.
Klimatizacija (grijanje i hlađenje) stanova je omogućena izvedenim savremenim sitemom klimatizacije - split sistemom. Spoljašnja jedinica je na terasi, a u svakoj sobi (dnevnoj i spavaćoj) su ugrađene unutrašnje jedinice.

Instalacija i oprema

U objektu su izvedene sve instalacije u skladu sa standardima i normativima za stambene objekte.
U kuhinjama i kupatilima su izvedene instalacije vodovoda i kanalizacije.
Ugrađene sanitarije su kvalitetne i savremenog dizajna.
Vodomjeri su smješteni u posebnim ormarima u zajedničkim holovima. Očitavanje potrošnje vode je daljinsko preko ugrađenih modula. U posebnim prostorijama u prizemlju su smještena hidro postrojenja – pumpe za regulaciju (povećanje) pritiska u vodovodnoj mreži. U objektu je izvedena protivpožarna mreža. Na svakoj etaži su ugrađeni hidranti sa crijevom i mlaznicama i postavljeni prenosivi aparati S9 za suvo gašenje požara.
Elektroinstalacije su izvedene u skladu sa namjenom objekta. Za potrebe opšte potrošnje izveden je potreban broj monofaznih i trofaznih šuko utičnica i priključaka. U svim prostorijama objekta je izvedena odgovarajuća rasvjeta prilagođena namjeni prostorija. Osvjetljenjem se upravlja, u zavisnosti od namjene prostorija, običnim (jednopolnim), serijskim i naizmjeničnim i taster prekidačima sa stepenišnim automatom za osvjetljenje stepeništa. U zajedničkim holovima i u stanovima su ugrađene protivpanik svjetiljke. U objektu su izvedene instalacije slabe struje: telefonska, optička, satelitska/TV, interfonska i protivpožarna instalacija.
Optička instalacija (FTTH) ima istu namjenu kao i telefonska instalacija, ali zbog mnogo boljih karakteristika (veći stepen pouzdanosti, prenos velikih količina informacija, …), polako potiskuje iz upotrebe klasičan sistem razvoda bakarnim provodnicima. Za uspostavljanje audio-video govorne veze izmedu posjetilaca na ulaznim vratima stambenog dijela i stanara u objektu, izvedena je instalacija video-interfonskog sistema. Odzivna jedinica je postavljena u hodniku svakog stana.
Sistem detekcije i automatske signalizacije odnosno dojave požara je skup uređaja i opreme medusobno povezane tako da omogućavaju brzu detekciju požara u objektu i blagovremenu, adekvatnu i pouzdanu dojavu požara odnosno alarmiranje ljudi u neposrednoj blizini. Sistem čine protivpožarna centrala sa sa automatskim i ručnim javljačima požara kao i kablovska instalacija.

STANOVI

Svi stanovi se odlikuju visokim nivoom komfora i pogledom na more i planine.
Nudimo više varijanti rasporeda, praktično svi stanovi su jedinstveni.
Princip otvorenog prostora daje ovim stanovima notu elegancije.

Stanovi u zgradi imaju različit raspored soba, to su jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.
- Površine jednosobnih stanova iznose od 47 do 75 kvadratnih metara. Stanovi se sastoje od dnevne sobe, trpezarije sa kuhinjom, kupatila i spavaće sobe.
- Površina dvosobnih stanova iznosi oko 75 kvadrata. Sastoje se od dnevne sobe, trpezarije sa kuhinjom, kupatila i dvije spavaće sobe.

Nudimo vam i 4 trosobna stana, kojima je dodijeljen status „VIP” i koji predstavljaju vrhunac naše ponude stanova. Površina trosobnih stanova iznosi 155 kvadratnih metara, a sastoje se od tri spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje, dva kupatila. Za unutrašnje uređenje naših “VIP” stanova upotrijebljeni su materijali najviših standarda, u pogledu estetike i bezbjednosti. Ovi stanovi su idealni za porodice koje cijene komfor, udobnost i lični prostor.


JEDNOSOBNI STANOVI

Kvadratura jednosobnih stanova iznosi od 47 do 75,5 m2.

Dnevni boravak, kuhinja – trpezarija, spavaća soba, sanitarni čvor.

KUPITE! INFORMACIJE

DVOSOBNI STANOVI

Kvadratura dvosobnih stanova iznosi oko 75 metara kvadratnih.

Dnevni boravak, kuhinja – trpezarija, 2 spavaće sobe, sanitarni čvor.

KUPITE! INFORMACIJE

TROSOBNI STANOVI

Površina – oko 155 m2.

Dnevni boravak, kuhinja, 3 spavaće sobe, 2 sanitarna čvora

KUPITE! INFORMACIJE

POSLOVNI PROSTORI

U ponudi imamo 22
poslovna prostora različitih
dimenzija.

KUPITE! INFORMACIJE

PREGLED STANOVA PO ETAZAMA

Kliknite na bilo koji stan da vidite više informacija

OSNOVE SPRATOVA

U ponudi imamo 15 stambenih jedinica, podjeljenih u tri lamele.

POSLOVNI PROSTORI I SPRAT II SPRAT III SPRAT IV SPRAT V SPRAT VI SPRAT VII SPRAT DOWNLOAD (PLAN SPRATOVA U PDF-u)

Popunite prijavu
i naš menadžer će Vam pružiti konsultacije u vezi s bilo kojim pitanjem koje Vas zanima.
Kupovina direktno od investitora -
predstavlja dobru investiciju.
Specijalni uslovi za kupovinu na pojedine stanove

O KOMPANIJI

Kompanija „RELSTONE“ se bavi investicijama i izgradnjom nekretnina u Crnoj Gori preko četiri godine. RELSTONE je jedan od projekata grupe međunarodnih investitora koji ulažu sredstva u razvoj socijalnog, komercijalnog i stambenog sektora.

Cilj našeg postojanja jeste da za klijente i poslovne partnere obezbjedimo najbolju ponudu u oblasti nekretnina na crnogorskom primorju, koja će zadovoljiti najviše standarde kvaliteta, zahtjeve i želje ljudi koji žive u Crnoj Gori i u drugim zemljama svijeta.

Gradjevinska dozvola za gradnju stambeno - poslovnog objekta na urbanističkoj parceli broj 11 u zoni C po DUP-u “Topolica Bjeliši” je izdata firmi za nekretnine iz Bara RELSTONE d.o.o. 30.08.2013. godine.

Nalazimo se u jednom od najlljepših djelova crnogorskog primorja, u Baru.

NOVOSTI

Izdavanje poslovnih prostoraMogućnost izdavanja poslovnih prostora površine od 22m2 do 71m2.

Cijena izdavanja je 5,00€/m2 + PDV na mjesečnom nivou.Ovdje možete pogledati šemu poslovnih prostora

NOVO U PONUDI!

VIP trosoban stan od 151m2, na VI spratu sa pogledom na more iz svih prostorija je idealno rešenje za Vašu porodicu.

Za Vaš budući komfor stan smo opremili kuhinjom vrhunskog njemačkog brenda Nobilia i bijelom tehnikom Bosch.

International RESIDENCE

International residence" Magazin

Tekst o našoj kompaniji "RELSTONE" i objektu C11 u Baru možete pročitati u broju 25 časopisa „International RESIDENCE“ na str. 25.

Popunite prijavu
i naš menadžer će Vam pružiti konsultacije u vezi s bilo kojim pitanjem koje Vas zanima.
Poklonite sebi prijatan kutak
na 6 minuta hoda od mora.

VIDEO

GALERIJA

KATALOG

on line katalog

RELSTONE katalog (pdf)!

Možete detaljno pregledati tehničke crteže i odštampati ih u visokoj rezoluciji.

Imate li još pitanja?
Pozovite nas na telefon
+382 68 00 11 77
Ili nam ostavite svoje podatke i mi ćemo Vas nazvati u vrijeme koje Vama odgovara

KONTAKTI

Rista Lekića C1, 85 000 Bar, Crna Gora

relstone.doo@gmail.com

+382 68 00 11 77

+382 67 212 388

+382 30 550 368

http://www.rel-ton.com


PIB 02889480

PDV 80/31-02516-9

ŽIRO-RAČUN CKB 510-66607-39